Lägenhet I Nerja, Costa Del Sol

Exklusiv takvåning med fantastisk havsutsikt och takterrass 45 kvm beläget i stadens centrum Torrecilla-området, 2 minuters promenad från Balcon de Europa och stranden.

Fastigheten ligger på toppen av en sjätte våningshus med fantastisk utsikt. Boendet är rymligt, 96 m2 golvyta och 45 m2 terrass, och består av stort vardagsrum med altandörrar som öppnar på terrassen, öppet kök, tre sovrum och två badrum.
Fastigheten har moderniserats för att inkludera marmorgolv i hela, Daikin luftkonditionering installerade för ett år sedan, renoverade badrum, dubbelglas, persienner på alla fönster, gipslister i taket och inbyggda garderober i alla sovrum.

Fastigheten erbjuds till försäljning inklusive terrassen områden och läder soffor. Som du kan se i bilderna är det en fastighet med mycket ljus och den bästa utsikten 5 minuters promenad från Europas balkong, två minuter från stranden, med alla tjänster vid dörren. Tveka inte att organisera ett besök på se om du letar efter något liknande i området, för att det inte finns något liknande

Fullständig specifikation

Pris
€470.000 
Hyra
/ per månad 
Kvm (m2)
96 
Tomt kvm
 
Terrass kvm
 
Rum
 
Sovrum
Badrum
Gästtoalett
 
Construction year
 
Referensnummer
H354487 
Avstånd strand
0-0.1 km
Avstånd shopping
0-0.1 km
Avstånd golf
0-10 km
Avstånd flygplats
0-10 km
Avstånd sjukhus
0-1 km
Avstånd skola
0-1 km
Antal våningar
 
Våning
 
Möblerad
 
Kök
 
Väderstreck
 
Hiss
Ja 
Havsutsikt
Ja 
Fastighetsskatt
 
Gemensam avgift
 
Sophanteringssavgift
 

Ladda ner PDF

Karta