• Njut av solen med BEST HOME

Renovering

GÖR ETT BRA KÖP – ÖKA VÄRDET
För dem som vill göra fynd, rekommenderas att renovera en fastighet. BEST HOME erbjuder sitt eget renoveringsteam med skickliga arkitekter och hantverkare, bland annat snickare, elektriker och målare. En professionell renovering kommer att öka värdet av ditt hem.

LÄTT OCH EFFEKTIVT – HALVA PRISET
Att hitta pålitliga och kompetenta hantverkare på egen hand kan vara en utmaning. Dessutom är språket ofta ett hinder. BEST HOME har genom en lång erfarenhet och ett brett kontaktnät etablerat ett team som uppfyller våra förväntningar på konkurrenskraftiga villkor. Genom oss renoverar du effektivt en bostad på mindre än hälften av priset jämfört med om du skulle gjort det i Skandinavien.

DU VÄLJER – VI PROJEKTLEDER
Du kan enkelt lämna projektledningen till oss. Vi tar hand om allt praktiskt och säkerställer överenskomna steg för renoveringsprojektet. Således behöver du inte vara fysiskt närvarande om du inte vill. Du får regelbundna uppdateringar under vägen och väljer de material och lösningar du behöver.

UTHYRNING – MAXA VINSTEN
Om du vill hyra lägenheten hela eller en del av året, kan vi ta hand om alla praktiska detaljer kring uthyrningen av ditt boende.

Before

Before

After

After

After

After

Kontakta oss för mer information om renovering av egendom.