Om BEST HOME

VELKOMMEN TIL BEST HOME I SPANIA

 

Kjøpe en eiendom i Utlandet

Vi i BEST HOME har alltid etter de beste boliger som er til salgs i Spania, som har en standard og kvalitet for å dekke dine behov.

Innkjøpsprosessen begynner lenge før du som kundene kommer til Spania. Før du setter på flyet og har tenkt på hva du er ute etter og hva det kan koste. Mange har allerede vært i Spanien ved flere anledninger, for andre er helt nye. Har du tanker eller spørsmål på forskjellige områder, hvor det er godt å bo, hvor langt det er til ulike tjenester, etc. er, kan du gjerne kontakte oss.

Vi guider deg til området, beliggenhet, og eiendommen som passer deg. Det er mange spørsmål om et hus kjøp, og vi i BEST HOME er på plass for å svare på dine spørsmål.

BEST HOME anbefaler alle våre kunder, både selgere og kjøpere, å ansette en advokat som råder og forsvarer sin klients interesser i å ta over. Dette sikrer at ingen overraskelser skulle skje på kjøpstidspunktet eller etterpå. Din representant kan reagere på både juridiske og skattemessige forhold. Ikke har en representant i fortiden, kan vi anbefale navnene på uavhengige advokater / representanter tidligere suksess hjulpet våre kunder. Språket trenger ikke være en hindring, som de fleste av dem snakker svensk / skandinavisk.

 

Hva skjer i kjøp.

Opprett en konto i spansk bank

Få et NIE nummer spansk identitet for utenlandske statsborgere, kan BEST HOME hjelpe deg med

Når du finner de betalte reservations avgift på ca. 3.000 – 6.000 euro for å få eiendommen på markedet.

Kjøp ned innen 14 dager fra bestilling gebyret er innbetalt depositum 10 % av eiendommen pris (inkludert reservasjoner avgift) betales til selgeren.

Dersom kjøpet ikke er gjennomført refundert IKKE ned betaling, det oppdager en uregelmessighet, som i eksisterende titler osv. Vi anbefaler at du leier en advokat som kan gi råd om alle juridiske og skattemessige spørsmål både et salg på et kjøp.

Tilgang til eiendommen er dato for tittel ned under.

En tittel gjerning er undertegnet av begge parter av en Notarius.

Det er mulig at din advokat har myndighet til signering.

Deres advokat vil, på dine vegne betale alle avgifter knyttet til kjøp og ta hånd om alle formaliteter i forbindelse med registrering. Den endelige registrering av eindomen er mellom 1 og 3 måneder.

Kostnader for fast eiendom i Spania

Kostnadene for kjøp av eiendom er anslått til om lag 11-14% av den totale kjøpesummen.

(8% VAT. Ca. 3% advokat, Notarius og stempel plikt)

Kostnaden ved å betale lisenser vil bli lagt til. (EL. vann, telefon, etc.)

Ovennevnte tilnærming kan fra tid til annen endres, kan vi ikke anta at det er gjort endringer i skatter, avgifter og andre faktorer.

Finansiering

Har du behov for finansiering og vil ha hjelp, har BEST HOME samarbeidet med den spanske og skandinaviske banker.

VELKOMMEN TIL BEST HOME I SPANIA

Å selge en eiendom i Utlandet

For å begynne å markedsføre din eiendom, vi trenger noen dokumenter angående eiendommen. Jo mer informasjon vi har om eiendommen, jo bedre. Så det er bra for deg før vårt besøk har vært forberedt og har papirer på hjemmesiden i rekkefølge. Papiret vi trenger er:

• Kopi av kvittering for siste betalte Comunidad gebyr (eier foreningen gebyr).

• Kopi av kvittering for betalt av kommunal eiendomsskatt (IBI) og en

Sertifikatet som det ikke er noen forpliktelser av kommunen. Sertifikatet viser at I.B.I. betales til dato, og at det ikke er gjeld. Sertifikatet utstedes av kommunalt kontor i kommunen hvor eiendommen ligger.

• Kopier av en Nota enkelt (et utdrag fra cadastre), ikke eldre enn 3 måneder, og en kopi av den tittelen og Energi Sertifikat (max 12 månader).

Vi følger de direktiver som er registrert i spansk lov, se under “Decreto218″

Decreto 218/2005, de 11 de oktober, Andalucía er en relativt ny regelverket godkjent av Junta de Andalucía. Acquis har vedtatt å beskytte forbrukeren på kjøp eller leie av både nylig konstruert som annenhånds bolig. Forstand, betyr dette at eiendomsmegler kontorer tilbyr eiendom for salg eller leie må ha mer informasjon om hvert element enn det spurt om tidligere. Alt for kjøperen å bli informert så mye som mulig om hva det er han / hun egentlig kjøper. Ingen ubehagelige overraskelser er å komme etterpå. Dette gjelder for alle involverte parter, inkludert selgeren og megleren involvert. Som kjøperen får all informasjon skriftlig og må registrere at han / hun har mottatt informasjonen slik at den ikke kan senere bli noen diskusjoner om hva slags informasjon som faktisk har gjort og ikke.

Tidligere var de dokumentene nå kreves, herunder sertifikater av IBI-utbetalinger, nota enkel og detaljer om eierskap forening, det første besøk i Notar å logge tittelen. I dag, de trenger for å produsere vises med selger når en eiendom er til salgs. Den ekstra kostnader i form av skatter og avgifter legges på et kjøp bør også klart vist til forbruker.

For salg av såkalte annenhånds hjem omfatte følgende regler:

I lys av en bygning, en såkalt “Fiche informative” bringes til kunden som kan signere kvitteringen. En fiche informativ er en detaljert beskrivelse av eiendommen med informasjon om adresse, betaling, betaling, data fra cadastre med eksakt antall kvadratmeter som er registrert, hvis eiendommen har ingen gjeld registrert i form av lån, ubetalte skatter, etc.

For hver eiendom som skal selges er også en “Nota Explicativa” utarbeidet og sendt til kunden som ber om det. Nota Explicativa inneholder detaljerte opplysninger om de finansielle aspektene ved et kjøp. Pris, betalingsbetingelser, og skatter og avgifter legges på kjøpstidspunktet blir rapportert. Er det mulig å gjøre en oversikt over betalingen med kjøp eller hvis det allerede finnes et lån på eiendommen som selgeren tilbyr en ev. Kjøper for å ta over slik at dette gjenspeiles også i Nota Explicativa.

Både Fiche informative og Nota Explicativa være signert av kunden ved mottak.

 

VELKOMMEN TIL BEST HOME I SPANIA

 

BEST HOME eid av Europe Marine & Finance Ltd, UK. Reg No: SC453400 og markedsføres i Spania av Nikitina Costa del Sol Eiendom S.L., Reg: B93284552 som Master franchisetakere i Spania.

Hovedkvarter:

Ramon y Cajal 23, local 1, Fuengirola, Costa del Sol, SPANIA.

Tel: + 34 952 665 471

Mobil: + 34 605 28 33 60

Email:

Costa del Sol

Kontakta oss

Costa Blanca

Kontakta oss

Norra Cypern

Kontakta oss 

« Tillbaka