Champions League – Spanien

Publicerat: 15/02/2017

FC Barcelona gjorde en verklig plattmatch igår mot Zlatans gamla klubb, Paris Saint-Germain. Katalanerna var helt chanslösa och förlorade helt rättvist med 0 – 4. Barcelona sågas idag i de spanska medierna längs med fotknölarna, det rapporteras dessutom om interna stridigheter i laget. Barças tränare Luis Enrique har kommit på kant med både spelare och media så hans framtid i klubben lär nog bli ett föremål för diskussion.

Att flera media anser att lagets bäste spelare var målvakten Ter Stegen, säger det mesta om matchen. Lionel Messi gjorde en mycket blek insats, han hade inga skott på mål och förlorade dessutom bollen 18 gånger till motståndarna. I PSG utmärkte sig den tidigare Real Madrid-spelaren Angel Di Maria med två mål. Returen går i Barcelona den 8 mars, men att vända ett fyra måls underläge mot PSG lär bli mycket svårt.

I kväll 20:45 spelar Real Madrid mot Napoli sin åttondelsfinal på Estadio Santiago Bernabéu i den spanska huvudstaden. Napoli kommer med ett lag i bra form och de ligger för närvarande på tredje plats i Serie-A, de har inte förlorat någon match sedan den 29 oktober – då mot Juventus på bortaplan. Matchen i kväll räknas som en högriskmatch och 2.000 poliser är avdelade för att garantera ordningen.

15.02.2017

 

Källa: svenskamagasinet.nu

« Tillbaka