Villa I Nerja, Costa Del Sol

Vackert renoverat stort hus med fantastisk takterrass belägen i det historiska området Nerja centrum, bredvid paraderna.

Detta typiska hus har nyligen blivit omsorgsfullt omformat och omvandlat det till en modern fastighet i hjärtat av Nerja. Reformen har inkluderat nya golv i hela, moderna badrum, fullt utrustat kök, dubbelglas och luftkonditionering.

Huset är byggt över två våningar och består av följande; När du kommer in kommer du fram till en härlig entré, vilket leder till två bra storlek sovrum, både med eget duschrum och luftkonditionering, har huvudrummet också en stor walk in garderob. På denna våning finns en ljus och luftig innergård, idealisk för avkoppling.

Trappor från nedre våningen leder till andra våningen och till en stor öppen planlösning vardagsrum / matsal som har tre altandörrar som ger tillgång till en lång balkong, köket är separat och fullt utrustat med moderna kök och har ett litet förråd. På denna våning finns också ett tredje sovrum / studie och en separat toalett.

Fullständig specifikation

Pris
€350.000 
Hyra
/ per månad 
Kvm (m2)
112 
Tomt kvm
 
Terrass kvm
 
Rum
 
Sovrum
Badrum
Gästtoalett
 
Construction year
 
Referensnummer
H354534 
Avstånd strand
0-0.1 km
Avstånd shopping
0-0.1 km
Avstånd golf
0-10 km
Avstånd flygplats
0-10 km
Avstånd sjukhus
0-1 km
Avstånd skola
0-1 km
Antal våningar
 
Våning
 
Möblerad
 
Kök
 
Väderstreck
 
Fastighetsskatt
 
Gemensam avgift
 
Sophanteringssavgift
 

Ladda ner PDF

Karta