• Njut av solen med BEST HOME

Välkommen till BEST HOME

Varmt välkommen till BEST HOME – Din personlige fastighetsmäklare på Costa del Sol ! Vi vill erbjuda dig den bästa och mest serviceinriktade mäklartjänst du kan hitta. Vi har god lokalkännedom, vänligt bemötande, hög servicenivå och stort engagemang som hörnstenar i vår verksamhet.

BEST HOME har ett stort utbud av bostäder på Costa del Sol, både begagnat och all nyproduktion. Vi har alltid över 1 100 egna objekt på vår hemsida och ytterligare 27 000 genom vår stora databas med alla fastigheter till salu på Costa del Sol. Under hela processen från start till mål, hjälper vi till med alla nödvändiga kontakter så att du på ett tryggt och säkert sätt kan genomföra köpet eller försäljningen. Vår personal har lång erfarenhet och kunskap om bostadsmarknaden på Costa del Sol. Vi talar svenska, norska, engelska, spanska, tyska, franska, estniska och ryska.

Välj BEST HOME när du vill:

På Costa del Sol behöver du bara BEST HOME för att få tillgång till alla bostäder som är till salu. Vi hjälper dig genom hela processen med alla lagar och regler som skiljer sig från våra svenska. Kontakta oss så hjälper vi dig också att hitta din drömbostad.