Gran Canaria – Spanien

Utvalda objekt

Gran-Canaria-1

 Gran Canaria är en sagolik ö som passar de flesta semesterfirare.

Las Palmas är Gran Canarias huvudstad men även huvudstad i provinsen Las Palmas. I Provinsen ingår även Lanzarote och Fuerteventura.  De andra provinsen på kanarieöarna är Teneriffa och den består bland annat av La palma, Hierro och Teneriffa. Dessa två provinser utgör den autonoma regionen Kanarieöarna. Med autonoma menas att de tillhör Spanien men har i stort sett självstyre.

Gran Canaria

Ön är ett av svenskarnas absoluta favoritresemål och här varar semestersäsongen hela året. Gran Canaria är som en egen liten kontinent i miniformat med berg, stränder, slätter och inte minst en mängd spännande upptäckter. År efter år söker sig mängder med besökare hit, alla har sina smultronställen.

Playa del Ingles
Har länge varit en av de mest omtyckta och allsidiga badorterna på södra Gran Canaria. Samtidigt är det ett resmål som hela tiden utvecklas med nya promenadstråk, shoppingställen och restauranger. Bland våra centralt belägna bostäder på Gran Canaria – kan du lätt hitta något som passar dig.

Las palmas

I Las Palmas ligger den legendariska Las Canteras-stranden där ett naturligt rev strax utanför dämpar vågorna som rullar in.

Maspalomas

Men Maspalomas är inte enbart känt för sina enorma ytor av sanddyner vid havet eller för det fina klimatet. Det är också känt för sin antika fyr som har sett de första turisterna anlända och området förvandlat till ett semesterparadis. Redan från det att den första besökaren förstod att det underbara klimatet var norm på denna kilometerlånga strand har Maspalomas fyr varit vittne till tusentals dagar av sol, smekmånadspar, bad och långa promenader längs havet.

San Agustin

Är staden som du ska besöka om du vill träffa svenskar. Sen många år tillbaka bor många svenskar vinterhalvåret i San Agustin och sommarhalvåret i Sverige.  Förutom att svenska kyrkan på Gran Canaria och svenska skolan på Gran Canaria finns här så finns det en mängd svenska restauranger, barer och företag.
San Agustin är ett lugnt litet samhälle där man kan koppla av. Ett av de bästa sätten att just koppla av där,  är att ta promenera vid soluppgången på den fina strandpromenaden. San Agustin                                                                                                       Är staden som du ska besöka om du vill träffa svenskar. Sen många år tillbaka bor många svenskar vinterhalvåret i San Agustin och sommarhalvåret i Sverige.  Förutom att svenska kyrkan på Gran Canaria och svenska skolan på Gran Canaria finns här så finns det en mängd svenska restauranger, barer och företag.
San Agustin är ett lugnt litet samhälle där man kan koppla av. Ett av de bästa sätten att just koppla av där,  är att ta promenera vid soluppgången på den fina strandpromenaden.

Puerto Rico

Bjuder på vackra stränder, ett hektisk nattliv och regnskogar. Ön, som är 153 kilometer lång, sjuder av historia och väntar bara på att bli upptäckt. Här är kort sagt allt från rommuséet och den gamla stadsdelen i San Juan till massor av skogsreservater, muséer och vackra restaurerade byggnader.Vid vattnet finns några av de bästa stränderna i Karibien, och längre inne mot land finns det massor av natur att gå på upptäckt i.

Best-Home-kontorssida-150-100
+34 928 761 691

« Tillbaka