Fantastisk Studio på vån 8 av 14 i Stella Maris (Fuengirola) belägen på strandpromenaden med oslagbar panoramautsikt och läge!

ÅRETS BÄSTA INVESTERING!

Denna studio släpptes nyligen i ett mycket populärt lägenhetshotell direkt på strandpromenaden i Fuengirola. Lägenheten har 180 graders panoramautsikt över bergen, stranden och den fina hamnen i Fuengirola. På klara dagar ser man enda till skidorten Sierra Nevada i Granada!

När man kommer in genom entrén möts man utav en reception som är bemannad dygnet runt, 365 dagar om året! Säkerheten är hög då det finns säkerhetskameror på varje våning som receptionen bevakar. På bottenvåningen finns det en lounge där ni kan sätta er ner koppla av, läsa en bok eller jobba. Det finns även direkt tillgång till restaurangen/baren ifrån bottenvåningen så ni slipper att lämna byggnaden. 4st hissar finns i lobbyn som tar er snabbt upp och ner i byggnaden utan att behöva vänta länge på en ledig hiss. Det finns ett mysigt och stängt poolområde där ni kan sola och bada i den uppvärmda poolen med utsikt över havet och stranden, den uppvärmda poolen är självklart öppen 365 dagar om året vilket innebär bad året runt!

Det väldigt stora och fina utbudet av varor som finns i mataffären Mercadona ligger endast inom 100 meter, vilket gör det väldigt smidigt och nära att storhandla men även komplettera ifall det saknas något. Fördelen med att ha matbutiken så nära är att inte behöva bära matkassarna så långt i hettan.

Feriaplatsen i Los Boliches som endast ligger 3 minuter ifrån lägenheten har en stor trevlig marknad på tisdagar och en mysig loppis på lördagar. På speciella högtider blir även platsen till ett stort nöjesfält med olika tivoliattraktioner, matstugor från hela världen, musik och flamenco uppvisning!

Till pendeltågsstationen i Los Boliches tar det bara 5 minuter. Pendeltåget kan ni ta från Fuengirola enda in till centrala Malaga stad. Tåget stannar på städer längst kusten men även Malaga Flygplats! Det kostar cirka 3€ per person att åka till Malagas flygplats ifrån Los Boliches tågstation. Det är mycket mer prisvärt och enklare att ta tåget direkt ifrån flygplatsen än att hämta ut en hyrbil bland de långa köerna och sen köra på de tätt trafikerade vägarna under sommarperioden.

Föreningsavgiften är 100€ per månad inklusive all el och vatten oavsett mängd!
Denna studio är en mycket bra investering för uthyrning och eget bruk. Denna bostad garanterar hög avkastning vid uthyrning!

Lägenheten kommer inte att finnas kvar länge eftersom dess potential är unikt, så tveka inte på att kontakta oss redan idag!

Fullständig specifikation

Pris
€ 158.000 
Hyra
/ per månad 
Kvm (m2)
29 
Tomt kvm
 
Terrass kvm
Rum
Sovrum
 
Badrum
Gästtoalett
 
Byggår
1975 
Referensnummer
H380573 
Avstånd strand
0-0.1 km
Avstånd shopping
0-0.1 km
Avstånd golf
0-10 km
Avstånd flygplats
10-20 km
Avstånd sjukhus
1-2 km
Avstånd skola
0-1 km
Antal våningar
En våning bostad 
Våning
7/14 
Möblerad
Möblerad 
Kök
Inrett kök 
Väderstreck
Syd 
Internet Connection
> 10 Mbit
Direkt tillgång från vardagsrum till terrassen
Ja 
Pool
Ja 
Bra hyrespotential
Ja 
Bra väg
Ja 
God presentation
Ja 
Bra skick
Ja 
Populär område
Ja 
Stängd urbanisation
Ja 
Säkerhetsdörr
Ja 
A/C
Ja 
Fast telefon
Ja 
Hiss
Ja 
Terrass
Ja 
Övertäckt terrass
Ja 
Panoramautsikt
Ja 
Havsutsikt
Ja 
Nära till stranden
Ja 
Energideklaration
Ja 
Fastighetsskatt
€ 230 
Gemensam avgift
€ 1.200 
Sophanteringssavgift
€ 80 
Totala avgifter
€ 126 / SEK 1.082 

Energideklarerad, 163 G

Ladda ner PDF

Intresserad av denna studio?

BEST HOME
Fuengirola, Costa del Sol, Spain
Tel +34 952 665 471, Thomas Berkelind +34 605 28 33 60

Lägg till i intresselistan

Karta